|
|
| Автор |
Сообщение |
petrelius1150
Завсегдатай

Зарегистрирован: 25.01.2009 Сообщения: 492 Откуда: С-Петербург, Россия
|
|
|
|
| Смысл разговора заключался в том, чтобы копию разместить на сервере в России (в Питере или Москве). Насколько я понял, скорость скачивания у вас на Украине больше, чем между Украиной и Россией. Хотя, может я и не прав. И кроме того разгрузить сервер, на котором сайт dkws. |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
nickispeaki
Участник тусовки
|
|
|
|
| petrelius1150 писал(а): |
| Смысл разговора заключался в том, чтобы копию разместить на сервере в России (в Питере или Москве). Насколько я понял, скорость скачивания у вас на Украине больше, чем между Украиной и Россией. Хотя, может я и не прав. И кроме того разгрузить сервер, на котором сайт dkws. |
Да, есть такое.  _________________ Бог допоможе! |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
nickispeaki
Участник тусовки
|
|
|
|
да и кроме того, если разместить Денікс на Дістровотч, то, по-любому, придеться делать несколько зеркал. Один провайдер не выдержит! Так как действительн стоящий дистрибутив! Народ ломанется скачивать и ЧТО?
Вот для такого случая и нужны зеркала. _________________ Бог допоможе! |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
nickispeaki
Участник тусовки
|
|
|
|
2 den
написал личное сообщение.  _________________ Бог допоможе! |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
petrelius1150
Завсегдатай

Зарегистрирован: 25.01.2009 Сообщения: 492 Откуда: С-Петербург, Россия
|
|
|
|
| Денис, может как писала julia, действительно узнать насчёт mirror.yandex.ru? |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
Вадим
Новенький
|
|
|
|
Den, падає процес встановлення на 94-му чи 95-му відсотку виконання, з'являється повідомлення про помилку із встановленням завантажувача GRUB.
Машинка: Ноут Асус X50VL, перед грубом стоїть задача прописати, крім Denix`а, ще WinXP і LinuxMint. Паролі та імена облікових записів користувачів різні.
Як поставити систему? |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
den
Старожил
Зарегистрирован: 31.01.2006 Сообщения: 13870 Откуда: Кировоград, Украина
|
|
|
|
| А причем тут пароли от минта. Какая именно ошибка GRUB? |
|
| Вернуться к началу |
dhsilabs@jabber.ru |
|
 |
den
Старожил
|
|
|
|
nickispeaki, спасибо за твое сообщение! Решил его выложить, как и ответ на него. Тайн от пользователей нет!
| nickispeaki писал(а): |
Привіт, Ден!
Я от вирішив таки написати.
Відразу таки про клавіатуру. Було б добре, якби клавіатура за замовчуванням стояла українська Розкладка Windows, а то сам розумієш, більшість народу з віндовса, і коли замість ., друкується /? народ в шоці! Добре, що я знаю, але ж тебе решта користувачів дістануть запитаннями "ЩО З КЛАВОЮ?!"
Цікаво, що з російською розкладкою все гаразд.
|
Вот это исправлю. Я укр. почти не пользуюсь, думал, что с ним все нормально, как и с русской раскладкой
Тепер по пунктах
1.
коли запускаєшся із сд
ф2 меню вибрати мову: українська, то перші два рядки російською мовою.
Запустить Denix без установки на компьютер
Устанавливаем Denix
|
Видел, но пока как исправить не знаю. У меня есть украинский файл для GRUB'а, но почему-то оно глючит
2. коли натискаємо ф1 довідка АНГЛІЙСЬКОЮ! ;-(
наскільки я знаю, убунту вже переклала її українською. У випадку чого я можу перекласти. Там же замінити версію Denix 0.5 на Denix 1.0
|
Еще один глюк. Русская и украинская справка есть, но почему-то ее не выводит. С другой стороны не это главное, данный экран пользователи увидят 1 раз
3. Таке ще. ДУЖЕ Важливо! Мову завантаження за замовчанням треба поставити або російську, або українську. 90 проц твоїх користувачів - росіяни та українці , їм англійська, як правило, не потрібна!
|
Система, Параметры, Клавиатура. Это могут сделать любые пользователи. Мне удобно, чтобы по умолчанию была английская раскладка. Но это мне. Открыл терминал и сразу вводи команды, а не переключай раскладки. Заметь, русская винда идет даже без русской раскладки - ее нужно добавлять самому. Не говоря уже об украинской
(ще питання від себе : а як у своєму дистрі виставити українську за замовчанням?)
|
См. ответ выше
4. У файлі Denix 1 features.pdf все таки краще дописати ( на останній сторінці)
ЯК зробити флешку із Деніксом.
Система - Адміністрування- Create a USB startup disk
То ми такі розумні, а у мене вистачає знайомих, у яких лінукс і які ПОВНИЙ НУЛЬ в англійській мові! ;-(
|
Согласен, спасибо.
5. Файл Readme.pdf. У ньому згадується версія 0.0.4. Це до чого? Устарівша інформація! Треба 1.0 написати! Чи як? І ще, там сказано, що кодеків НЕ БУДЕ. Але я от вже бачу, що мр3 є, квіктайм...
|
Забыл обновить
6. При встановленні Денікса (перший крок). Є помилка - Будьласка написано без дефіса! І це на першій сторінці! Треба Будь-ласка.
|
Это не ко мне, это разработчики Убунту такие грамонтные. Нужно поковыряться и найти где хранятся ресурсы инсталлера. Если найду, исправлю
7. Коли хочеш вийти із інсталяції, то вискакує віконце з англійським текстом
Quit the installation?
Do you really want to quit the installation now?
|
Ха... Интересно, на русском такого нету.
7. Шрифт у меню - Програми, Місця, Система дуже маленький. Справа у тому, що я ще погано бачу, то для мене це критично. якщо можна збільшити, було б супер!
|
Ну так увеличь! Пойми я не могу создавать для каждого дистрибутив! Кому-то хочется одно, кому-то другое. Система, Параметры, Внешний вид.
8. Чому не встановлений флеш 10? Добре, що він хоч на автоматі встановлюється із сайта едоуб, АЛЕ ж, підкреслюю, не всі такі розумні, як я. Більшість навіть не знають, що таке Убунту 8 і що вибирати... ;-(
|
Забыл я про него Но флеш там таки стоит.
9. Глюк. Наскільки я розумію, тут твоєї вини немає, але Ж ГЛЮК Є. При завантаженні із СД з компізом тотем при спробі програвання мр3 і відео вилітає в трубу! При відключенні Компіза все добре. Але Компіза із його спецефектами нема! А разом з ним в мене пропадали деякі можливості - альт+таб переставали працювати і ще щось. Я писав розробникам, але поки що глухо. То може не вмикати поки що той глючний компіз? Зачекати до 1.0 версії?
Зи. При встановленому Деніксі проблема чудесним чином зникає. Але ж ти розумієш, що народ починає із лайвсд, і враження від дистра псується... А хотілося б найкраще.
|
Согласен, глюки с тотемом есть. Наверное я вообще его удалю - есть SMPlayer. Я ним смотрю фильмы и слушаю музыку
10. Про кодеки. наскільки я помітив, встановлені wma (SMPlayer'ом програється) і квіктайм (наутілус показує прев'ю), а також мрег. Всі решта, включно із аві, флв немає. ЩО за дискримінація?! МР3 теж програється! Правда чудесним способом - наводиш мишку і слухаєш! Тотем же вилітає в трубу! Обходимо глюк тотема.
|
Погоди, каких кодеков нету, а какие есть? Я дома например фильмы смотрю, музыку слушаю, что еще нада?
11. Чи можна відразу при вибраній клавіатурі укр завантажувати ооо 3 український?
|
Скачай его с сайта инфраресурс.
12. Ідеологічне питання. Як зробити більш світлішим Гном? Наприклад, мене дуже напружує чорний колір. От якби білий, сірий, чи ще якийсь? Блакитний? Я розумію, що всі косять під вісту, але щось воно вже занадто все чорне і страшне. Особливо в ООО та гедіті.... Прям іконки не впізнаю!
|
Система, Параметры, Внешний вид
13. ПіЗіп. Я користуюся 7зфул + якийсь там додаток для анрара... І всьо чудово працює! ІМХХО, набагато зручніший. ДЛя друзів , які не розуміють, що крім рара є ще щось, поставив і собі рар у вайні.
|
Рара не будет, это коммерческая программа
14. КНОПКУ з розкладками клавіатури ОБОВ'ЯЗКОВО треба поставити! Ну добре, що ми такі розумні і все під себе налаштуємо. АЛЕ я знаю, що ще чимало людей і не здогадуються навіть, що клавіатуру можна перемикати не тільки мишкою!
|
Читай Denix 1 features, там все расписано как ее сделать. Тем более специально установил gxneur
ФУФ! наче всьо. ПОКИ що. Якщо для тебе буде корисна інформація, то буду і далі писати.
|
Спасибо! |
|
| Вернуться к началу |
dhsilabs@jabber.ru |
|
 |
Вадим
Новенький
|
|
|
|
Цитата: Какая именно ошибка GRUB?
Писалося щось таке:
"Произошла неустранимая ошибка на этапе установки загрузчика ."
потым англійською про помилки в лініях 21, 69 чи щось таке. А в кінці:
"Error GRUBINSTALLER with code 1." |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
den
Старожил
|
|
|
|
| Попробуй поставить все системы на 1 винт. |
|
| Вернуться к началу |
dhsilabs@jabber.ru |
|
 |
Вадим
Новенький
|
|
|
|
| Вони і так всі на одному, це ж ноут. Напевно, проблеми не буде, якщо знести Мінт, поставити Денікс, а зверху - Мінт (як я робив із Деніксом 0.5). Але зносити Мінт не хочеться, - тільки все налаштував під себе. |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
Вадим
Новенький
|
|
|
|
| Забув додати, - попередній Груб Денікс зніс начисто, прийшлось відновлювати іншим LiveCD |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
den
Старожил
|
|
|
|
| А обновить минт до деникс не получается? Минт - это ж тоже убунту. Мастер миграции пуст? |
|
| Вернуться к началу |
dhsilabs@jabber.ru |
|
 |
Вадим
Новенький
|
|
|
|
| А де його шукати? Якщо йдеться про перенесення облікових даних, запропоноване в ході встановлення, то там у списку є і WindowsXP і Mint. |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
den
Старожил
|
|
|
|
| Цитата: |
Якщо йдеться про перенесення облікових даних, запропоноване в ході встановлення, то там у списку є і WindowsXP і Mint.
|
Выбери минт - можно будет перенести документы и настройки гнома из него в деникс |
|
| Вернуться к началу |
dhsilabs@jabber.ru |
|
 |
|
|
|
 Главная страница сайта
|